Waar zit Stalling31? En waar zoeken wij nog stallingen?

By Mariska Snel - februari 22, 2019

Stalling31 is een uniek stallingsconcept dat stallinghouders en mensen die op zoek zijn naar een stalling bij elkaar brengt. Inmiddels kozen al 35 ondernemers voor de rendabele optie om een stalling te starten. Deze locaties zijn verspreid over heel Nederland.

Vraag naar meer stallingen

Met 35 locaties in Nederland zou je zeggen dat wij heel wat Nederlanders kunnen helpen aan een stallingslocatie. Maar 90% van onze stallingslocaties staat helemaal vol met caravans, campers en andere objecten. Dat betekent dat wij vaker nee moeten verkopen tegen onze klanten dan wij eigenlijk zouden willen.


Daartegenover staat dat de groei naar het aantal stallingsplaatsen nog iedere dag groeit. Dat komt onder andere doordat het beter gaat met de Nederlandse economie. Mensen hebben wat meer geld over en geven het uit aan luxe producten, zoals een camper. Volgens de Bovag zijn er in de eerste drie kwartalen van 2018 al meer campers verkocht dan ooit in een heel kalenderjaar. Inmiddels rijden er zo’n 115.000 campers rond, en dat is een verdubbeling ten opzichte van 10 jaar geleden. En dan hebben we het nog niet gehad over de ruim 400.000 caravans die er zijn in Nederland. Al deze objecten hebben een plaats nodig waar ze veilig en netjes kunnen staan.

Nieuwe stallingen

Omdat wij graag aan de steeds groter wordende vraag willen voldoen, willen wij graag nieuwe stallingen openen. Daarom zijn wij op zoek naar ondernemers die hun agrarische activiteiten willen verbreden, afbouwen of zelfs volledig willen omschakelen naar een andere activiteit. Deze ondernemers kunnen zich dan als zelfstandig ondernemer aansluiten bij Stalling31. Wij zijn vooral op zoek naar stallingen in de provincies Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Gelderland, Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. Maar staat jouw schuur in een andere provincie? Neem gerust contact op. Dan bekijken wij de mogelijkheden.


Het grote voordeel van het starten van een stalling is dat stallen een relatief goed rendement biedt, het werk weinig inspanning geeft. Ook hoeven veel ondernemers weinig investeringen te doen om een stalling te starten. Vaak hoef je jouw gebouw alleen leeg te maken en schoon te maken. Om een stalling bij Stalling31 te starten, stellen wij verder nog als voorwaarde dat een gebouw minimaal 1000m2 is.

Stallinghouder bij Stalling31

Heb je interesse in het starten van een stalling? Dan helpen wij jou met alles wat erbij komt kijken. Bijvoorbeeld het bekijken van het bestemmingsplan, het aanvragen van vergunningen en het regelen van de verzekeringen.

Als je er eenmaal voor gekozen hebt om een stalling te starten, blijven wij betrokken bij het reilen en zeilen van jouw bedrijf. Wij begeleiden en faciliteren ondernemers, zodat ze snel succesvol worden met hun stalling. Wij ontzorgen ondernemers zodat ze zich niet meer bezig hoeven te houden met de dagelijkse rompslomp zoals klantcontact, financiën, marketing, afsprakenplanning en eventuele schadeafhandeling. Én we geven ondernemers ruimte om te kunnen ondernemen op de manier waarop zij dat willen.

Aansluiten als nieuwe stallinghouder

Heb je een (leegstaand) gebouw van minimaal 1000m2? En ben je op zoek naar een activiteit om jouw agrarische activiteiten te verbreden, om te schakelen of af te bouwen? Misschien is stalling dan wel een geschikte activiteit voor jou. Wil je weten wat stallen in jouw unieke situatie op kan leveren of meer informatie over het starten van een stalling? Vul dan het formulier in dat onderaan deze pagina staat. Wij sturen je dan een berekening toe. Meer informatie over het potentiële rendement lees je in de blog ‘wat levert stalling eigenlijk op'?

BlogCTA2

Benieuwd wat jouw locatie op kan leveren ? 

Vraag dan hier vrijblijvend meer informatie aan. Wij sturen jou een berekening van het potentiële rendement voor jouw locatie.

Meer informatie
En ontvang wekelijks het laatste nieuws voor stallinghouders

Andere interessante berichten