Welke praktische dingen moet ik aanschaffen?

By Mariska Snel - augustus 29, 2019

Als je weet dat je een stalling wilt starten, als je vergunning binnen is, en als je gebouwen klaar zijn, dan kun je beginnen! Toch zijn er wel wat praktische dingen waar je aan moet denken om alles vlekkeloos te laten verlopen op jouw stalling. 

Wat heb je nodig?

Een hulpmiddel om caravans en andere niet- gemotoriseerde objecten te verplaatsen
Het is mogelijk hoor, om een caravan handmatig op de juiste plek te zetten. Maar in je eentje is dat wel zwaar. Daarom is het handig om een hulpmiddel te hebben die een caravan makkelijk kan verplaatsen. Je kunt een speciale elektrotrekker (multimover) kopen. Hiermee wordt het verrijden van caravans en trailers een stuk minder zwaar. Heb je geen mover, maar wel een trekker(tje), zware auto of heftruck? Dan kun je de objecten daar ook mee verplaatsen. Het aanschaffen van een mover is dan niet nodig.

Tip van Stalling31: als je je stalling net bent begonnen, heb je veel ruimte om de objecten verplaatsen. Maar hoe voller de stalling wordt, hoe minder ruimte je daarvoor je hebt. Probeer daarom in het begin met het manoeuvreren van objecten, zodat je snel een goed getrainde beheerder bent!

Stalling31_Beemster_MarijndeWijs_17 (1)

Kluisje voor het veilig opbergen van reservesleutels
Mensen met een camper, auto of bus laten hun reservesleutel bij jou achter. Zonder reservesleutel kun jij namelijk nooit de objecten verplaatsen. Als je weet dat er objecten in je stalling staan die meer dan 100.000 euro waard zijn, wil je natuurlijk wel dat de sleutels niet gestolen worden. Daarom is het belangrijk om een goede kluis te hebben om de sleutel op te bergen. 

Tip van Stalling31: label de sleutels goed, of stop ze in aparte vakjes. Zo kun je nooit sleutels door elkaar halen.

Een systeem en een computer/tablet voor het regelen van haal- en brengafspraken
Als je een stalling hebt, komen mensen regelmatig bij jou over het erf om hun object te halen, te brengen of te bezoeken. Om ervoor te zorgen dat het geen ongeregeld zooitje wordt, en dat je precies weet wanneer jouw klanten komen, heb je een systeem nodig. In het systeem maken mensen afspraken. Die afspraken kun je zien door op je computer of tablet in te loggen. Zo weet je precies welke objecten je klaar moet zetten en wanneer er klanten komen.

Een luchtpomp voor het reguleren van de luchtdruk
Zeker als klanten hun objecten maar 1-2 keer per jaar komen halen, kan het zijn dat de banden een stukje zijn leeggelopen. Voor het vertrek is het daarom aan te raden dat klanten hun banden bij de stalling op kunnen pompen. Als stallinghouder moet je daarom een luchtpomp aanbieden.

Luchtpomp

Waarmee kun je je klanten nog meer van dienst zijn?

Een hek om je terrein veilig af te sluiten
Dat je jouw stalling op slot kunt doen, vinden wij vanzelfsprekend: dat moet gewoon geregeld zijn. Maar voor een extra veilig gevoel voor jouw klant (en voor jou) is het goed om te investeren in een hek, zodat je ook jouw terrein af kunt sluiten. Ook kun je nog kiezen voor camerabewaking, zodat je eventueel vandalisme kunt bestrijden.

Tip van Stalling31: Wil je een extra service bieden voor je klant? Dan kun je ook kiezen voor een hek dat -binnen bepaalde tijden- automatisch open gaat. Zo kunnen klanten ook jouw terrein betreden als jij niet aanwezig bent, en kun je dus extra ruime openingstijden bieden.

Watertap voor het afspoelen van objecten
Veel mensen komen hun object maar 1 of 2 keer per jaar ophalen. De kans dat hun object in de rest van het jaar vies/stoffig wordt is best groot. Om mensen weer fris en fruitig op vakantie te laten gaan, is het erg servicegericht om een watertappunt aan te leggen, zodat mensen hun object af kunnen spoelen. 

Tip van Stalling31: Wil jij (of je zoon/dochter/kennis) wat extra geld verdienen? Dan kun je ook een wasservice bieden aan je klanten. 

Stalling31_Beemster_MarijndeWijs_23 (1)

Stalling starten bij Stalling31

Wij kunnen je helpen met het regelen van alle bovenstaande dingen. Wij weten precies bij welke leverancier je moet zijn voor het product met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, en kennen de mensen om alles te installeren.

Als je je aansluit bij Stalling31, sluit je je aan bij een netwerk van stallingen door heel Nederland. Al onze stallingen voldoen aan kwaliteitseisen, zodat klanten verzekerd zijn van een goede stalling als zij stallen bij een Stalling31-stalling. Wil je ook een Stalling31-stalling starten? Dan zijn er nog een aantal investeringen die je doet voor een professionele uitstraling: een toegangsbord, flyers en Stalling31-kleding. Wij helpen je bij het ontwerp, zodat de uitstraling netjes en professioneel is naar je klanten toe.

Ook een stalling starten bij Stalling31?

Een stalling starten bij Stalling31 heeft een hoop voordelen. Wij regelen de marketing, facturatie, klantenservice en eventuele schade-afhandelingen. Wij nemen dus een hoop werk voor je uit handen, zelf ben je alleen maar bezig met het beheer van de stalling.

Wil je meer weten over het starten van een stalling? En ben je benieuwd hoe wij jou nog verder kunnen helpen? Bijvoorbeeld met het regelen van de juiste vergunning of verzekering? Neem dan contact met ons op. Vul het formulier in, stuur een e-mail naar locatie@stalling31.nl of bel naar 088-0313133. Wij geven jou informatie en kunnen een berekening maken van het potentiële rendement van jouw locatie. 

 

BlogCTA2

Benieuwd wat jouw locatie op kan leveren ? 

Vraag dan hier vrijblijvend meer informatie aan. Wij sturen jou een berekening van het potentiële rendement voor jouw locatie.

Meer informatie
En ontvang wekelijks het laatste nieuws voor stallinghouders

Andere interessante berichten