Herontdek de waarde van je stallingsruimte

Herontdek de waarde van je stallingsruimte

 

  Meer informatie

 

Voor ondernemers die:

Ontzorging en gemak willen

Het beheer en de administratie van je stalling kan je behoorlijk bezig houden. Hoe fijn is het om alles uit handen te geven aan een ervaren partij die je vertrouwt?

Voor ondernemers die:

Meer rendement willen

Haal jij het maximale uit je stallingsruimte? Of beschik je over ongebruikt potentieel? Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Voor ondernemers die:

Een lager risico willen

Heb je alle verzekeringen, vergunningen en andere randzaken op orde? Kun je verder als er iemand uitvalt? Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de organisatie rond de exploitatie van je stallingsruimte – en we nemen het graag van je over.

5 goede redenen voor samenwerking met Stalling31

Stalling_iconen-03

Ontzorging is alles

Samenwerken met Stalling31 betekent dat je je niet meer bezig hoeft te houden met de exploitatie van je ruimte. Wij zorgen voor alles, van het opnemen van de telefoon tot de administratie en het sjouwwerk.

Stalling_iconen-01

Goed rendement

Ons grote netwerk garandeert een hoog bezettingspercentage en met onze unieke formule krijg je een aantrekkelijke omzet op je vastgoed.

Opbrengst

Waardestijging

Waar zitten de groeikansen voor jouw pand? Met concrete voorstellen zorgen we ervoor dat jij het maximale uit je stallingsruimte haalt.

Stalling_iconen-02

Lager afbreukrisico

Stalling31 kent de route naar overheden, verzekeraars en andere betrokkenen. Ook verzorgen wij de exploitatie, dus je zorgen over uitvallend personeel zijn verdwenen. Zo beschermen we je vastgoed en bieden we je de zekerheid die je zoekt.

Formule-1

Bewezen succesformule

Stalling31 is sinds 2007 actief. In de afgelopen jaren hebben we een bestand opgebouwd van meer dan 45 locaties en maar liefst 10.000 tevreden klanten.

   Lees verder   

In 6 stappen naar exploitatie door Stalling31

Locatie

1. Meld je locatie aan

Ben jij klaar om alle sores rond de exploitatie van je stallingsruimte vaarwel te zeggen? Meld je locatie dan aan.

Bezoek

2. Bezoek en contact

Door in het aanlooptraject geregeld langs te komen op je locatie, weten we wat er speelt en houden we elkaar aangesloten.

Pakketprijzen

3. Ontwikkelplan en rendementsberekening

Samen kijken we waar de kansen liggen voor jouw stallingsruimte. Hoe kan je pand voor jou gaan werken en maximaal renderen?

Stalling_iconen-04

4. Startdatum

In overleg plannen we de datum waarop je het beheer en de exploitatie overdraagt aan ons.

Stalling_iconen-05

5. Klantcontact

We informeren in overleg je klanten over de veranderingen.

Stalling_iconen-06

6. Overdracht beheer

Met een gerust hart geef je je zorgen uit handen en laat je ons je ruimte runnen. Je hoeft je niet meer druk te maken om de exploitatie en kunt ontspannen genieten van je renderende vastgoed!

Meer informatie

Ervaringen van onze partners 

¨Wij zochten voor onze stalling een partner die het beheer over wilde nemen zodat wij onze handen vrij hebben voor andere activiteiten, met Stalling31 is dit nu heel goed geregeld.¨

Henk van Dongen

Vastgoedeigenaar in Wijchen

¨Wij zochten voor onze stalling een partner die het beheer over wilde nemen zodat wij onze handen vrij hebben voor andere activiteiten, met Stalling31 is dit nu heel goed geregeld.¨

Henk van Dongen

Vastgoed eigenaar in Wijchen

CTA_KansenVoorNieuweToekomst

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE

Benieuwd hoe Stalling31 jou kan helpen? 

Het beheer en de administratie van je stalling kan je behoorlijk bezig houden. Hoe fijn is het om alles uit handen te geven aan een ervaren partij die je vertrouwt? Wil je weten hoe we dit doen?  Vraag dan hieronder meer informatie aan. 

 

Meer informatie