Maximale rendement

 

Je stallingsruimte moet in de eerste plaats natuurlijk geld opleveren. Hopelijk draai je er op het moment al een leuke omzet mee. Toch ben je ook veel tijd en energie kwijt met je dienstverlening, je administratie en je aanwezigheid als gastheer. Haal je eigenlijk wel het maximale rendement uit je stalling?

Ongebruikt potentieel

 

Er is een grote kans dat jouw stalling over ongebruikt potentieel beschikt. Dat kan zijn in de vorm van ongevulde stallingsruimte of aanbod dat je niet naar je toe trekt, maar denk ook aan investeringsmogelijkheden die je niet benut, een te laag tarief of een haperende dienstverlening.

Kan dit anders?

Ondertussen ben je meer dan genoeg tijd kwijt aan alle randzaken die bij je stalling komen kijken. In principe ben je aanspreekpunt voor alles wat je klanten nodig hebben en moet je als zodanig min of meer dag en nacht klaarstaan. Kan dat niet anders?

200520-Stalling31-Elshout-highres-03-1313 (2)

Vastgoed laten renderen 

 

De vraag stellen is hem beantwoorden. Je stalling zou niet alleen meer op kunnen brengen, maar je ook minder kopzorgen opleveren. Stalling31 zorgt ervoor dat jij je vastgoed voor je laat werken en geen kans onbenut laat. 

Kansen benutten

Ga jij het verschil maken met zonnepanelen of een extra aanbouw? In welke fiscale box kun je je vastgoed het beste plaatsen? Samen kijken we hoe jij je ruimte het beste laat renderen. Zo pak jij niet alleen de meeste winst, maar leg je je vastgoed ook met een gerust hart in handen van de professional. Meer omzet met minder inspanning!

In 6 stappen partner van Stalling31

Locatie

1. Meld je locatie aan

Ben jij klaar om alle sores rond de exploitatie van je stallingsruimte vaarwel te zeggen? Meld je locatie dan aan.

Bezoek

2. Bezoek en contact

Door in het aanlooptraject geregeld langs te komen op je locatie, weten we wat er speelt en houden we elkaar aangesloten.

Pakketprijzen

3. Ontwikkelplan en rendementsberekening

Samen kijken we waar de kansen liggen voor jouw stallingsruimte. Hoe kan je pand voor jou gaan werken en maximaal renderen?

Stalling_iconen-04

4. Startdatum

In overleg plannen we de datum waarop je het beheer en de exploitatie overdraagt aan ons.

Stalling_iconen-05

5. Klantcontact

We informeren in overleg je klanten over de veranderingen

Stalling_iconen-06

Overdracht beheer

Met een gerust hart geef je je zorgen uit handen en laat je ons je ruimte runnen. Je hoeft je niet meer druk te maken om de exploitatie en kunt ontspannen genieten van je renderende vastgoed!

Meer informatie