Afbreukrisico 

 

Dat er aardig wat geregel bij het exploiteren van je stalling komt kijken hoeven we je niet uit te leggen. Je vergunning moet op orde zijn, je hebt een goede verzekering nodig, en hoe zit het eigenlijk met de brandveiligheid? Ook loert er op de achtergrond een constant afbreukrisico door ziekte of andere afwezigheid van jezelf of je personeel. 

dubbele rol

 

Op het moment heb je nog steeds twee petten op, namelijk die van exploitant en die van vastgoedeigenaar. Met onze formule laat je alle stress achter je. Bij Stalling31 bieden we je de mogelijkheid om volledig voor het eigenaarschap te gaan en het beheer bij ons te laten.

Beheer uitbesteden 

 

Dat betekent concreet dat een of meerdere van onze medewerkers alles rond de exploitatie op zich nemen. Zo kun jij gaan en staan waar en wanneer je wilt. Verder stellen we de klantcontracten voor je op, schrijven goede algemene voorwaarden en zorgen dat jij je geld op de afgesproken datum binnen hebt. 

191230 - Stalling31 - Zevenhuizen-17

Adviesrol

 

Vanuit onze adviesrol kijken we naar de mogelijkheden om jouw ruimte optimaal en op een veilige manier te benutten. Daarbij nemen we je al het gedoe rond de exploitatie uit handen en zorgen we ervoor dat je stallingslocatie voor je werkt

Veiligheid

 

Met onze expertise en ervaring proberen we jouw gebouw(en) zo veilig mogelijk te maken. Hierdoor verkleinen we de risico's op grote incidenten als brand en schade aanzienlijk. 

 

In 6 stappen partner van Stalling31

Locatie

1. Meld je locatie aan

Ben jij klaar om alle sores rond de exploitatie van je stallingsruimte vaarwel te zeggen? Meld je locatie dan aan.

Bezoek

2. Bezoek en contact

Door in het aanlooptraject geregeld langs te komen op je locatie, weten we wat er speelt en houden we elkaar aangesloten.

Pakketprijzen

3. Ontwikkelplan en rendementsberekening

Samen kijken we waar de kansen liggen voor jouw stallingsruimte. Hoe kan je pand voor jou gaan werken en maximaal renderen?

Stalling_iconen-04

4. Startdatum

In overleg plannen we de datum waarop je het beheer en de exploitatie overdraagt aan ons.

Stalling_iconen-05

5. Klantcontact

We informeren in overleg je klanten over de veranderingen.

Stalling_iconen-06

6. Overdacht beheer

Met een gerust hart geef je je zorgen uit handen en laat je ons je ruimte runnen. Je hoeft je niet meer druk te maken om de exploitatie en kunt ontspannen genieten van je renderende vastgoed!

Meer informatie