Beheren kost tijd

 

In het algemeen besteed je aardig wat tijd aan het beheer van je stallingsruimte. Tel de uren maar eens bij elkaar op. De telefoon rinkelt dag en nacht met moeilijke verzoeken van je klanten, de administratie roept om een update en dan is er altijd weer die klant die zijn caravan op een onmogelijk tijdstip op wil komen halen. Vakantie zit er niet in, want jij werkt als de rest op pad wil. Aan alle planning en het regelwerk heb jij zo een dagtaak.

Zelf doen of uitbesteden

 

Uiteraard kun je alles in eigen hand houden of personeel aannemen om het werk te verrichten. Hoe je het ook wendt of keert, de exploitatie van je stallingsruimte brengt nogal wat werk met zich mee. Je moet bereikbaar zijn, oplossingen bieden en actief blijven investeren in je dienstverlening.

Uitbesteden

 

Wat zou het fijn zijn als je al deze werkzaamheden achter je kunt laten. Laat dat nu precies zijn wat Stalling31 je biedt. We nemen je alle organisatorische taken uit handen.

191201 - Stalling31 - IJsselstein - high res -9151 (1)

Wat we doen 

 

We nemen je alle organisatorische taken uit handen, stellen openingstijden in en zorgen ervoor dat jij alleen aanwezig hoeft te zijn als je dat zelf wilt.  Administratie, facturatie, een goede website en een complete marketingmachine – wij regelen het voor je. Uiteindelijk blijf je over met de lusten en nemen wij de lasten op ons. Goed geregeld, toch?

 

Hoe

 

Benieuwd hoe we jou kunnen ontzorgen en wat dit betekend voor jouw locatie Lees dan hieronder hoe wij te werk gaan en jouw locatie in 6 stappen aansluiten.  Wil je graag meer informatie? Vraag dit dan hieronder aan. 

In 6 stappen partner van Stalling31

Locatie

1. Meld je locatie aan

Ben jij klaar om alle sores rond de exploitatie van je stallingsruimte vaarwel te zeggen? Meld je locatie dan aan.

Bezoek

2. Bezoek en contact.

Door in het aanlooptraject geregeld langs te komen op je locatie, weten we wat er speelt en houden we elkaar aangesloten.

Pakketprijzen

3. Ontwikkelplan en rendementsberekening

Samen kijken we waar de kansen liggen voor jouw stallingsruimte. Hoe kan je pand voor jou gaan werken en maximaal renderen?

Stalling_iconen-04

4. Startdatum

In overleg plannen we de datum waarop je het beheer en de exploitatie overdraagt aan ons.

Stalling_iconen-05

5. Klantcontact

We informeren in overleg je klanten over de veranderingen.

Stalling_iconen-06

6. Overdracht beheer

Met een gerust hart geef je je zorgen uit handen en laat je ons je ruimte runnen. Je hoeft je niet meer druk te maken om de exploitatie en kunt ontspannen genieten van je renderende vastgoed!

Meer informatie