Berrie en Davina Heijink (Zutphen) hebben weer plezier in ondernemen

"De consument wil goedkope, diervriendelijke en milieuvriendelijke eieren. Daar konden we eigenlijk niet meer aan voldoen. In verband met nieuw beleid en regelgeving zaten er ook weer nieuwe investeringen aan te komen. We voelden ons niet meer baas in eigen huis. Moesten we omschakelen? Wat is het juiste moment? Welke activiteiten zijn voor ons interessant? Toen kwam Stalling31 in beeld. Met deze stallingsformule geven we een goede invulling aan onze schuren. En wij hebben weer een waardevolle invulling voor een deel van onze tijd. Vooral dit laatste is voor ons erg belangrijk."

IMG_20170927_174459-01 (1)-1.jpeg

Juiste moment

"Stalling31 kwam precies op het goede moment op ons pad. Dat eerste gesprek met was hier op het bedrijf. Ik geloof dat we twee uur hebben gekletst. Alles is toen besproken. Conclusie: een stalling is hier prima mogelijk en nog veel belangrijker, wij kregen er echt zin in. Het is goed te combineren met onze plannen voor het opzetten van diverse groepsaccommodaties, hier op het terrein. Een week later zeiden we tegen elkaar: ‘we gaan het doen’. Spannend, maar ook een hele leuke uitdaging."

Aan de slag

"Het contact verloopt vanaf dag 1 goed met het team van Stalling31. Ze hebben ons geadviseerd over de beste indeling en aankleding. In april 2017 hebben we onze stalling geopend. Stalling31 doet alle 'kantoordingen' zoals administratie, financiën, klantcontact en marketing. Een training zorgde ervoor dat we moeiteloos met het online systeem kunnen omgaan en alles perfect kunnen volgen. Zij doen de facturatie & incasso en betalen ons maandelijks uit."

Zutphen6.jpg

Energie is terug

"Op onze vaste openingstijden komen onze klanten langs. De klanten plannen via het stallingssysteem hun afspraken voor ophalen, terugbrengen of bezoeken. Via het systeem volgen we dat perfect en weten van tevoren wat we kunnen verwachten. Dan begint onze rol én lol pas echt. Wij verwelkomen de klanten en zorgen ervoor dat de caravans en steeds vaker ook campers naar binnen en buiten worden gereden. En we maken altijd een praatje. Over de vakantie, hun bezit of wat dan ook. Je krijgt een goede band met klanten. Het is zo fijn werken, zeker in combinatie met onze andere activiteiten. Hier gaan we nog jaren mee door."

In 6 stappen partner van Stalling31

Marketing Icon

1. Meld je locatie aan

Heb je interesse in onze aanpak, meld dan je bedrijf eenvoudig aan via onze website.

Marketing Icon

2. Wij doen een vergunningcheck

Stalling31 weet welke vergunningen je nodig hebt. We achterhalen snel of jouw locatie daarvoor in aanmerking komt (en welke stappen nodig zijn om toch een vergunning te krijgen).

Marketing Icon

3. Wij maken een prognose

Dankzij onze ervaring en marktkennis maken we snel een goede inschatting van je verwachte omzet.

Marketing Icon

4. Wij bezoeken je locatie

We komen langs om de ruimtes te bekijken en uitgebreid alle vervolgstappen te plannen.

Marketing Icon

5. Je bedrijf krijgt een training

Jij en je team ontvangen alle informatie en instructies voor de succesvolle start van je eigen stalling.

Marketing Icon

6. Locatie staat online - je begint met geld verdienen!

Binnen de kortste keren staat jouw stalling online. De eerste klanten melden zich aan en komen langs!

   Meer informatie