Waarom aansluiten bij Stalling31?

 

Geef de exploitatie van je stallingsruimte vol vertrouwen uit handen aan de specialist!

5 goede redenen om samen te werken met Stalling31

Goed rendement

Bij Stalling31 ontvang je een gegarandeerd goed rendement. We adviseren je niet alleen over de invulling van je ruimte, maar kijken ook naar de fiscale mogelijkheden om je vastgoed zo aantrekkelijk mogelijk onder te brengen.

Stalling_iconen-01

Ontzorging is alles

Waar je vroeger bijna dag en nacht klaar moest staan voor je stalling, geef je alles nu uit handen. Wij nemen de telefoon op, stellen openingstijden in en zorgen voor het beheer ter plekke. Geniet van je vrije tijd!

Stalling_iconen-03

Waardestijging

We bekijken de mogelijkheden voor optimalisatie van jouw ruimte. Met duidelijke adviezen brengen we de kansen van jouw vastgoed aan het licht. Zo schiet de waarde van je stalling omhoog.

Stalling_31_01_HOME-02

Lager afbreukrisico

Het runnen en beheren van een stalling kent een zeker afbreukrisico. Hoe ga je om met verzekeringen, vergunningen en brandveiligheid? Stalling31 kent de weg in deze domeinen, waardoor we de risico’s voor jouw stalling tot een minimum kunnen beperken.

Stalling_31_01_HOME-03

Bewezen succesformule

Je werkt samen met een succesvol bedrijf! Stalling31 is al sinds 2007 actief op meer dan 50 locaties en we hebben een groeiend bestand van zo’n tienduizend klanten. Stallingen die zich bij ons aansluiten profiteren van onze gevestigde naam en werkwijze.

Stalling_31_01_HOME-01

Meld je locatie aan

Wil je meer informatie over de werkwijze van Stalling31 of wil je  de mogelijkheden voor jouw locatie onderzoeken? Vul het formulier in en geef aan welke informatie je graag wilt ontvangen. Wij nemen binnen vijf werkdagen contact op.