Een nieuwe kans voor agrarisch ondernemers,

Een nieuwe kans voor agrarisch ondernemers
die willen verbreden, overschakelen of afbouwen

Meer informatie

Voor ondernemers die willen :

VERBREDEN

"Wij zochten extra zakelijke activiteiten naast ons goedlopende boerenbedrijf. Bij Stalling31 vonden we goede mogelijkheden om onze activiteiten te verbreden"

Voor ondernemers die willen :

Omschakelen

"We zijn gestopt met ons pelsdierbedrijf en zijn vrij snel overgestapt op een succesvolle stalling met Stalling31. Benieuwd hoe we dit hebben gedaan?"

Voor ondernemers die willen :

AFBOUWEN

"We hadden plannen om te stoppen met ons agrarisch bedrijf. Dankzij Stalling31 kunnen we sneller met pensioen en hebben we veel meer vrije tijd."

5 goede redenen voor samenwerking met Stalling31

Marketing Icon

Succesvolle formule

Stalling31 is sinds 2007 actief. We hebben meer dan 45 locaties met een bestand van zo’n 10.000 klanten.

Marketing Icon

Goed rendement

Stalling31 zorgt voor een goed rendement per m2.

Marketing Icon

Snel naar een volledige bezetting

Door onze goede online vindbaarheid heeft Stalling31 een voorsprong op iedere andere stalling. Na aansluiting bij Stalling31 heeft je stalling direct regionale bekendheid.

Marketing Icon

Handige stallingapp

Klantenservice, stallinghouders en onze klanten maken allemaal gebruik van de stallingsapp. Hierin staan alle klantgegevens, betalingen, facturen en worden alle afspraken gemaakt.

Marketing Icon

Toegewijd serviceteam

Klantenservice staat op één. Wij staan klanten goed en vriendelijk te woord, helpen waar nodig en ontzorgen bij het gebruik van zijn object.

   Lees verder   

In 6 stappen partner van Stalling31

Marketing Icon

1. Meld je locatie aan

Heb je interesse in onze aanpak, meld dan je bedrijf eenvoudig aan via onze website.

Marketing Icon

2. Wij doen een vergunningcheck

Stalling31 weet welke vergunningen je nodig hebt. We achterhalen snel of jouw locatie daarvoor in aanmerking komt (en welke stappen nodig zijn om toch een vergunning te krijgen).

Marketing Icon

3. Wij maken een prognose

Dankzij onze ervaring en marktkennis maken we snel een goede inschatting van je verwachte omzet.

Marketing Icon

4. Wij bezoeken je locatie

We komen langs om de ruimtes te bekijken en uitgebreid alle vervolgstappen te plannen.

Marketing Icon

5. Je bedrijf krijgt een training

Jij en je team ontvangen alle informatie en instructies voor de succesvolle start van je eigen stalling.

Marketing Icon

6. Locatie staat online - je begint met geld verdienen!

Binnen de kortste keren staat jouw stalling online. De eerste klanten melden zich aan en komen langs!

   Meer informatie   

Ervaringen van onze stallinghouders

“Wij willen onze kwekerij afbouwen en zochten voor de toekomst een andere invulling voor ons bedrijf. De formule van Stalling31 past  goed bij ons, omdat wij er ook van houden om klantgericht te werken en te denken. Het is prettig dat er op de achtergrond veel geregeld wordt door Stalling31, daardoor kunnen wij ons meer richten op onze klanten. Via de website kunnen klanten een afspraak maken zodat wij precies weten welk object we wanneer klaar moeten zetten. Dit geeft veel rust en zekerheid, zeker nu we de kwekerij  en de stalling nog combineren. En net als bij de veiling, ontvangen wij ons geld rechtstreeks van Stalling31. We hoeven ons hier dus geen zorgen over te maken.”

Jan en Simone Al

Stalling31 Zuidoostbeemster

“In 2008 hebben wij onze caravanstalling geopend. Doordat wij allen een fulltime baan hebben, kozen wij ervoor om ons aan te sluiten bij Stalling31. Stalling31 ontzorgt bij vele werkzaamheden. Wij richten ons voornamelijk op het klantcontact op de locatie, de lokale marketing en de inname en uitgifte van alle objecten. Klantenservice, facturatie, nationale (internet)marketing, website en vele andere zaken worden door Stalling31 verzorgd. Hierdoor zorgen we er samen voor dat de stalling vol komt te staan, dat is immers het doel! Samen zorgen we ervoor dat we uniek in de regio zijn!”

Familie Hettinga

Stalling31 Bergen-Well

“Nadat we gestopt waren met ons agrarische bedrijf, zochten we een andere bestemming voor onze loodsen en kwamen we in aanraking met Stalling31. Nu we allebei een baan buitenshuis hebben, is dit de ideale combinatie. Stalling31 neemt alle telefonische contacten en administratie voor hun rekening, zodat wij daar geen omkijken naar hebben en ons kunnen focussen op de klanten. Het online stallingssysteem werkt perfect, hierdoor weten we 24 uur van tevoren welke objecten klaargezet moeten worden.” 

Kees en Jolanda Koolen

Stalling31 Wouwse Plantage

Kansen voor een nieuwe toekomst

Download hier de brochure ;

Hoe kan stalling31 mij helpen bij het opstarten van een stalling?

Het starten van een stalling is ontzettend leuk, maar het heeft ook wat voeten in aarde. Stalling31 helpt je met het opstarten!

In de brochure 'Kansen voor een nieuwe toekomst' kun je meer lezen over het starten van een stalling.  

 

Download hier