Jan en Simone Al stapten van Hortensia's kweken over naar het stallen van caravans en campers

"Wij wilden onze plantenkwekerij afbouwen en zochten een andere invulling voor onze bedrijfslocatie. Waarom? De laatste jaren is er zoveel veranderd. Door nieuwe milieuregels, moesten we grote investeringen doen. We maakten lange dagen en widen eigenlijk wat rustiger aan gaan doen. Het plezier is ons bedrijf was er nog wel. ''

Echte klik

"Tijdens een overleg, hier op ons bedrijf, kwamen we er al snel achter dat zij echt bij ons passen. We werken ons hele leven al klant- en marktgericht. En dat doen zij ook. We waren er binnen een paar weken uit; dit gaan we doen, dit past bij ons. De taakverdeling is ook logisch. Wij de stalling en het directe klantcontact op locatie. Het Stalling31-team doet al het regelwerk op kantoor, online klantcontact, facturatie, incasso en marketing."

Rust, plezier en zekerheid

"Via de website maken klanten een afspraak in de online agenda, zodat wij precies weten welke caravan we wanneer klaar moeten zetten. Dit geeft rust en zekerheid, zeker nu we de kwekerij en de stalling nog combineren. Het leukste moment van de dag is voor ons het moment dat de klant het terrein op rijdt. Dan maken we een gezellig praatje, dat geeft telkens weer een enorme kick."

Omschakelen1.jpg
_DSC1357.jpg

Zorgeloos ondernemen

"Net als bij de veiling, ontvangen wij ons geld rechtstreeks van Stalling31. We hoeven ons hier dus geen zorgen over te maken. Eigenlijk geldt dat al vanaf het begin, ze maken waar wat ze beloven. Ze helpen ons ook met de marketing., waardoor we weer snel nieuwe klanten kunnen ontvangen voor onze stalling. Een praktische training zorgde ervoor dat Jan en ik ook prima kunnen werken met het online stallingssysteem.  Dat geldt voor ons hele stallingsbedrijf, het is een succes.  Maar we willen verder groeien! We kijken bijvoorbeeld naar het aanbieden van extra diensten voor de stallingskant. Denk aan de opslag van gasflessen en een haal- en brengservice voor onderhoud. We blijven natuurlijk wel ondernemers. Als we kansen zien, spelen we hierop in.'' 

In 6 stappen partner van Stalling31

Marketing Icon

1. Meld je locatie aan

Heb je interesse in onze aanpak, meld dan je bedrijf eenvoudig aan via onze website.

Marketing Icon

2. Wij doen een vergunningcheck

Stalling31 weet welke vergunningen je nodig hebt. We achterhalen snel of jouw locatie daarvoor in aanmerking komt (en welke stappen nodig zijn om toch een vergunning te krijgen).

Marketing Icon

3. Wij maken een prognose

Dankzij onze ervaring en marktkennis maken we snel een goede inschatting van je verwachte omzet.

Marketing Icon

4. Wij bezoeken je locatie

We komen langs om de ruimtes te bekijken en uitgebreid alle vervolgstappen te plannen.

Marketing Icon

5. Je bedrijf krijgt een training

Jij en je team ontvangen alle informatie en instructies voor de succesvolle start van je eigen stalling.

Marketing Icon

6. Locatie staat online - je begint met geld verdienen!

Binnen de kortste keren staat jouw stalling online. De eerste klanten melden zich aan en komen langs!

   Meer informatie