Een bijzondere kans voor agrarisch ondernemers


Een stalling als invulling voor beschikbare ruimtes op jouw boerderij of kwekerij! Wij nodigen agrarisch ondernemers uit om hierover na te denken. Stalling31 is een uniek concept voor de stalling van recreatieobjecten én is marktleider in Nederland.

5 goede redenen om samen te werken met Stalling31

Succesvolle formule

Je werkt samen met een succesvol bedrijf! Wij zijn al sinds 2007 actief op meer dan dertig locaties en hebben een groeiend bestand van zo’n zesduizend klanten. Stallingen die zich bij ons aansluiten profiteren van onze gevestigde naam en werkwijze, hierdoor weten klanten jouw stalling snel te vinden. Je hoeft niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden.

Stalling_31_01_HOME-01.png

Goede opbrengsten

Je hebt geen opstartkosten voor een website of een stallingssysteem, dat scheelt een flinke investering! Bij Stalling31 kun je ook diverse stallingspakketten aanbieden met aanvullende diensten waarvoor klanten een extra vergoeding betalen. Dus een hogere opbrengst voor jou als stallinghouder.

Stalling_31_01_HOME-02.png

Snel naar een volledige bezetting

Stalling31 werkt continu aan een hoge vindbaarheid via de zoekmachines van de eigen website waar jouw stalling ook op staat. Daardoor heb je een grote voorsprong op niet-aangesloten stallinghouders. Regionale bekendheid in de doelgroep bereik je daardoor sneller. Via de website boekt de klant direct en eenvoudig een beschikbare stallingsplaats, het klantenserviceteam staat elke dag klaar om jouw klanten hierbij te helpen.

Stalling_31_01_HOME-03.png

Superhandig online stallingssysteem

Je werkt, net zoals klanten en de klantenservice, met het superhandige stallingssysteem. Elke stallingslocatie heeft zijn eigen login. Via het stallingssysteem heb je inzicht in: alle klant- en objectgegevens, de schadegeschiedenis van de objecten, de klantfacturen en alle haal- breng- en bezoekafspraken. Via het stallingssysteem bepaal je zelf de openingstijden, alleen binnen deze tijden kunnen klanten een afspraak maken. Het beheren van een Stalling31 kost minder van je kostbare tijd en scheelt gedoe. Stalling31 zorgt voor meer werkplezier en je houdt tijd over voor andere zaken. 

Stalling_31_01_HOME-04.png

Toegewijd serviceteam

De klanten hebben toegang tot het professionele klantenserviceteam. Telefonisch of online. Zij staan de klanten altijd goed en vriendelijk te woord, helpen klanten bij het reserveren van een stallingsplaats en plannen de afspraken. Ze helpen en ontzorgen de klant bij de stalling van zijn of haar object. Het team neemt je werk uit handen én staat klaar om jou te helpen waar nodig. Of je nu een vraag hebt over het gebruik van het stallingssysteem, de verzekering of een specifieke klantsituatie, zij zijn er voor jou en voor je klanten. 

Stalling_31_01_HOME-05.png

Meld je locatie aan


Wil je meer informatie over de werkwijze van Stalling31 of wil je  de mogelijkheden voor jouw locatie onderzoeken? Vul het formulier in en geef aan welke informatie je graag wilt ontvangen. Wij nemen binnen vijf werkdagen contact op.