Ons verhaal

Stalling31 is een uniek stallingsconcept in Nederland. Wij zijn er voor iedereen die zijn of haar caravan, camper, boot, aanhanger of oldtimer veilig en vertrouwd wil stallen. Inmiddels zijn er meer dan twintig locaties aangesloten bij Stalling31 en blijven we groeien. Het geheim? Onze klanten weten waar wij voor staan: kwalitatief goede stallingen met professionele en servicegerichte stallinghouders, ruime openingstijden (inclusief selfservice) en een handige app om afspraken te plannen. Bovendien bieden de meeste stallingen handige extra diensten die de stalling van een caravan of een camper nóg makkelijker en leuker maken.

 

Voor wie

Wij zijn er voor agrarisch ondernemers die hun activiteiten willen verbreden, afbouwen of volledig willen omschakelen naar niet-agrarische activiteiten. Kies je voor Stalling31, dan word jij een stallingshouder waarbij wij al het regelwerk doen - van facturatie tot marketing - en jij je concentreert op de stalling van caravans en campers en het directe klantencontact. Met onze succesvolle aanpak hebben ondernemers een alternatief voor of een aanvulling op hun bestaande onderneming. Met als resultaat goede verdiensten, geen gedoe, meer werkplezier en tijd over voor andere zaken.

 

Wat we doen

Wij begeleiden en faciliteren ondernemers, zodat ze snel succesvol worden met hun stalling. Wij ontzorgen ondernemers zodat ze zich niet meer bezig hoeven te houden met de dagelijkse rompslomp zoals klantcontact, financiën, marketing en een afsprakenplanning. Én we geven ondernemers ruimte om te kunnen ondernemen op de manier waarop zij dat willen.

Samen met de aangesloten stallinghouders brengen we Stalling31 naar die hoge kwaliteitsstandaard die we aan de klant beloven. De locaties toveren we om tot een hoogwaardige Stalling31-locatie, inclusief fysieke bebording en aankleding. Onze goede positie op internet (Google) zorgt vrijwel direct voor een groot klantbereik.

Onder kwaliteit verstaan we ook topservice. Dankzij de Stalling31-training garanderen we dat elke stallinghouder direct goed voor de dag komt. Professionele bedrijfskleding zorgt voor de juiste uitstraling. Daarnaast maak je als ondernemer gebruik van het handige stallingssysteem en een goed bereikbare en vriendelijke klantenservice.

Dankzij deze aanpak en taakverdeling heeft de stallinghouder zijn handen vrij om te kunnen doen wat hij of zij echt leuk vindt! Bijvoorbeeld meer tijd voor het gezin of meer (financiële) ruimte om een extra onderneming op te zetten of te werken buitenshuis. De stallinghouder kan extra diensten in de markt zetten voor zijn Stalling31-locatie. Denk aan het wassen van caravans, onderhoudsbeurten en een haal- en brengservice. Wij moedigen ondernemerschap aan!

 

   Meer informatie